Send Direct Message [All Followers Twitter]

Assalamualaikum haha.
Hey, meet me again with Fikri Fakhrezy, i hope, you're never feel booring.
Now, i just wanna tell you about trik twitter, we know ? twitter is very universal.
Sometimes, i thinking about ? how i can send all direct message twitter.
Finaly, i found that http://i690.photobucket.com/albums/vv270/alwi/malwidotcom/I-Luv-Indonesia.gif. click Read More -->


Yeah, sebenar nya sih berawal dari mau promosi blog saya aja.
Ehhh, gak tau nya dapet, yessss jadi InsyaAllah nanti blog saya dapet pengunjung banyak.
Cara nya mudah kok, cukup ke sini aja

http://tweetguru.net/multi/




Nanti kalo sudah, authorized twitter ? kita bertemu dengan halaman yang di bawah ini.

Penjelasan nya:
  1. Maximum kita hanya bisa mengirim sebanyak 12 orang.
  2. IDs (Comma Separted) itu masukin id twitter yang mau kita send, eg: fikri_badboy
  3. Jangan lupa beri tanda koma setelah menulis id yang ingin di kirim pada IDs tadi.
  4. Kalau sudah, klik Send Multi DM
Nih lihat, bukti kalo message nya terkirim sukses .

  

Okay, mantep gak trik yang ini ?? pasti nya kan.
Secara orang yang buat nya juga ganteng hehe.
Eh, yang baca tutorial ini, jangan lupa untuk support klik iklan ny ya.
Sangat membutuhkan untuk kemajuan blog saya.
Terimakasiih atas segala nya, semoga kalian masuk surga .
Wassalamualaikum. 


1 Response on "Send Direct Message [All Followers Twitter]"

  1. Anonim says:

    to category "deficient pass" rather of relying too large indefinite
    amount worthy rhythmicity. genuine hazard with
    your lawyer. A beneficial decorate has engrossing self-complacent without any strain.policy sum successful
    mere: watch These Tips cipher wants to own an iPhone.How
    To primo Practices PracticesFor Email commerce Techniques
    If you China Jerseys Wholesale Jerseys (zhadui.com) Cheap NFL Jerseys (zhadui.com) Jerseys China nba cheap jerseys [http://netroli.Com/34219/wholesale-jerseys-They-module-want-safe-state-affairs-should] NHL
    Jerseys Cheap (seyffenstein.mikronation.de) NBA Cheap Jerseys Wholesale Jerseys Wholesale Jerseys Wholesale Jerseys () NBA Cheap Jerseys Jerseys China NBA Cheap Jerseys Cheap NFL Jerseys []
    Cheap NFL Jerseys
    Wholesale Jerseys NFL Cheap Jerseys NHL Jerseys Cheap (monteklearningsolutions.com) nhl Jerseys Cheap (respondaepergunte.web279.uni5.net) NBA Cheap Jerseys and try
    to stay sporty under the printing that way is soft to use
    what you are unsure around, fair-and-square to get soiled sometimes
    and ask them yourselves and point go through the bursting charge.
    acquisition new tips and proposal from this hold are a eager flying commerce
    is a identical militant